ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ


Σειρά ποιοτικών θεατρικών παραστάσεων διάρκειας τριών ημερών διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, υπό την εποπτεία του αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Σωκράτη Δωρή.

Οι παραστάσεις θα φιλοξενηθούν στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Πανοράματος, κατά το τελευταίο τριήμερο του Απριλίου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των θεατρικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 7:30 το απόγευμα, η αυλαία της καλλιτεχνικής γιορτής θα ανοίξει με την παράσταση «Ο Χορός του Θανάτου», του Αυγούστου Στρίντμπεργκ σε εκτέλεση της θεατρικής ομάδας «Μηχανή» και σκηνοθεσία της Λίλιας Λύτρα.

Το Σάββατο 29 Απριλίου στις 7:00 το απόγευμα, η «Πολιτεία Θεάτρου» θα παρουσιάσει την παιδική παράσταση «Η στριμμένη Βασιλοπούλα και ο Βασιλιάς των ζητιάνων», η οποία ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε γνωστή θεατρική σκηνή της πόλης.

Την Κυριακή 30 Απριλίου στις 7:00 το απόγευμα, το τριήμερο τέχνης θα κλείσει  με την εκτέλεση της θεατρικής ομάδας G του 3ου Γυμνασίου Χορτιάτη στο έργο «…..έσωθεν…», γραμμένο από εφήβους.

Είσοδος Ελεύθερη