ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

''ΞΥΠΝΑΣ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ'' ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ Η ΠΕΝΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ

Η Πέννυ Μπαλτατζή, η μοναδική μουσικός, που έδωσε φρέσκια πνοή στο swing και την έκανε γνωστή σε πιο ευρύ κοινό, βρέθηκε στο ''Καφέ του Μύλου'' για ένα υπέροχο live, που μας ταξίδεψε σε άλλη εποχή!


Το βροχερό βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η εμφάνισή της, με την ίδια να ερμηνεύει δικές της δημιουργίες από προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές, όπως το ''Εξωτικό χαρμάνι'' και το ''Γυφτάκι'', που την έκαναν ευρέως γνωστή στο ελληνικό κοινό.

Το setlist, όμως, περιελάμβανε και διασκευές τραγουδιών του Χατζιδάκι, αλλά και γνωστών ξένων τραγουδιών μαζί με κάποιες επιλογές από το νέο της δίσκο, που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.


Το κοινό, που την ακολουθεί πιστά και όχι μόνο, γέμισε το χώρο του ''Καφέ του Μύλου'', έτοιμο να διασκεδάσει, να ακούσει μελωδίες παλιών εποχών, που εναρμονίζονται απόλυτα με το σήμερα, χάρη στην ιδιαίτερη χροιά της Πέννυς Μπαλτατζή. Και ο στόχος επετεύχθη, αφού μπάντα και θαμώνες απήλαυσαν κάθε ξεχωριστή στιγμή στο μέγιστο βαθμό!

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η συνύπαρξη της μπάντας με ένα δεκαεννιάχρονο μουσικό, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με τον ενθουσιασμό του, παίζοντας το ''Εξωτικό χαρμάνι'', λίγο πριν τελειώσει η συναυλία και κάνοντας τον κόσμο να χορέψει!


Το συνολικό αποτέλεσμα ήταν μοναδικό! Οι μουσικές επιλογές της μπάντας, σε συνδυασμό με το κέφι και τη χαρά της ερμηνεύτριας και τη διάθεση να μεταδώσει την αγάπη και την ελπίδα, αποτέλεσαν την ομορφιά του ''να ξυπνάς... και να είναι Κυριακή'' και ελπίζουμε να το ζήσουμε ξανά σύντομα!

Μαζί της οι μουσικοί:


Μάριος Λαζ Ιωαννίδης
(κιθάρες, ενορχηστρώσεις, programming)
Στέλιος Φραγκούς (πλήκτρα)

Κωνσταντίνος Ζέρβας (τύμπανα)